Voorgerechten

Garnaal €  20

karnemelk/ gepocheerd ei/ zuurdesemtoast

Zalmforel € 19

huisgerookt/ asperges/ mierikswortel

Zeebaars € 18

tartaar/ komkommer/ sjalot

Ganzenlever € 21

au gros sel/ granny smith/ peperkoek/ ui

Hoofdgerechten

Lozère lam € 28

gele wortel/ warmoes/ polenta

Rog € 27

prei-aardappel/ zure room/ kappertjes

Lotte € 29

Griekse pasta/ bisque garnaal/ selder

Rundslende (12 dagen gerijpt) € 32

Rubia gallega/ tuinboon/ daslook

 

vegetarische alternatieven mogelijk

Desserts

Vanille ijs € 10

chocoladesaus / slagroom
 

Creme brûlée € 9

banaan/ tonkaboon

Rabarber € 10

lychee/ meringue
 

Assortiment kaas € 12

kweepeer / Brugse beschuit / Carl Top, de kaasbolle