Voorgerechten

Oesters €25

Ostra Regal - 6 stuks

Ganzenlever €24

au gros sel - braambes - brioche

Garnaal €25

karnemelk-gepocheerd ei-zuurdesem

Buikspek €20

gelakt/ witloof/ koolrabi/ bataat

Hoofdgerechten

Kabeljauw €35

aardpeer/ groene kool/ bouillon van knolselder

Fazant €34 p.p.

per 2 personen - witloof - veenbes - fine champagne

Rog €32

prei/ puree/ blanke botersaus

Hertenkalf €36

spitskool - champignon - pommes fondant

 

(vegetarische alternatieven zijn mogelijk, maar wel op voorhand te vermelden bij de reservatie, hetzelfde geldt ook voor een intolerantie of een allergie.)

Dessert

Kaas €14

geselecteerd door Carl Top-De Kaasbolle
 

Vanille €12

Tahiti vanilleijs/chocolade/slagroom
 

Granny Smith €11

Yoghurt/ caramel/ Zientje(Entre Deux Monts)
 

- €-

-